ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

19/10 /11 Το σωματείο συμμετείχε δυναμικά και με σημαντική αριθμητική παρουσία στην γενική κινητοποίηση που εξήγγειλε η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. μαζί με την Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδος στις 19/10/2011.

06/10/11 Δόθηκε στην δημοσιότητα για δημόσια διαβούλευση το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τον κλάδο των Ψυκτικών και συγκεκριμένα για την ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.

03/10/11 Τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου μας προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν σε Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, όπου και συζητήθηκαν επίκαιρα και τρέχοντα θέματα.

07/09/11 Ημερίδα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου με θέμα: REAL SKILLS EUROPE και Εκπαίδευση Τεχνικών Ψυκτικών για την μείωση των εκπομπών και των διαρροών ψυκτικών μέσων των εγκαταστάσεων κλιματισμού.

17/05/11 Έγινε αναδιάρθρωση του Δ.Σ. με θέμα την αλλαγή προέδρου, όπου τα αποτελέσματα που προέκυψαν αναφέρονται και μπορείτε να τα δείτε σε άλλη στήλη στο site.