ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

 

 

 

 

 

16/12/13

Μήνυμα του προέδρου του ΣΕΨΥΠ, Δημήτρη Κοντούσια

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι του Σ.Ε.ΨΥ.Π.

 

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας στις εκλογές του σωματείου μας, κάτι που έδειξε για μια ακόμη φορά ότι παρόλο τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμη στον κλάδο μας, άλλα και γενικότερα στην χώρα μας, δεν άφησαν τους συναδέλφους να αδιαφορήσουν για το σωματείο μας , αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το καλό κλίμα που υπάρχει μέσα σε αυτό και δείχνοντας το δρόμο ότι όλοι μαζί πρέπει να παλέψουμε για το συμφέρον του σωματείου της ομοσπονδίας και όλων των συναδέλφων.

 

Καταφέραμε να διατηρήσουμε τη δύναμη του σωματείου, με την εκπροσώπηση τριών αντιπρόσωπων στην ομοσπονδία κάτι πολύ σημαντικό.

Σίγουρα υπάρχουν θέματα που εκκρεμούν (αδειοδοτήσεις - πιστοποιήσεις) τα όποια ελπίζουμε στη γενική συνέλευση τις ομοσπονδίας να δρομολογηθούν σύντομα, ώστε να μπορέσουμε όλοι να μιλάμε για ένα καλύτερο αύριο στον κλάδο.

Το νέο Δ.Σ. να είστε βέβαιοι ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, άλλα θέλουμε η συμμέτοχη σας και η στήριξη σας να συνεχιστεί.

Θα ήθελα όμως μέσα από αυτό το μήνυμα να ευχαριστήσω τρεις συναδέλφους πρώην μέλη του Δ.Σ. που έχουν αποχωρήσει, για την στήριξη τους και την βοήθειά τους που ήταν πραγματικά πολύ σημαντική στο προηγούμενο Δ.Σ. και ξέρω ότι θα μας βοηθήσουν και στη συνέχεια, τους αναφέρω με αλφαβητική σειρά,

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ

ΚΟΚΚΟΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΚΟΡΔΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Συνάδελφοι, εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με τις οικογένειες, υγεία και ένα καλύτερο 2014.